Brzina učitavanja web stranica

Brzina učitavanja web stranicaBrzina učitavanja web stranica je jedan od važnijih faktora za SEO u zadnje vrijeme i bilo bi dobro za brzinu učitavanja dovedete do maksimalno moguće brzine učitavanja jer o tome će zavisi i znatno vaša pozicija na tražilicama.
U zadnje vrijeme brzina učitavanja stranica je faktor koji je vrlo važan kod svih tražilica i kod rangiranja i te kako se ovaj faktor uzima u obzir.

Brzina učitavanja web stranica – Test

Testiranje brzine učitavanja možete napraviti putem Google servisa sa stranica Googlea https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights

Napravili ste testiranje brzine učitavanja stranica u pregledniku i jasno vam je da je sada pred vama i posao da doradite ovaj segment vaših stranica.

Kolika je vaša  brzina učitavanja web stranica ?

Izmjerili ste npr. 45/100 “Brzina učitavanja web stranica i to je jako loše i trebali biste sve navedene elemente koje vidite nakon testiranja brzine sada popraviti i dovesti stvari do što boljeg odnosa učitavanja stranica.
Provjerite sada brzinu učitavanja ovih stranica https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights#url=http_3A_2F_2Fwww.seo-centar.com&mobile=false

Dakako ostalo je još par elemenata za popraviti ali ne treba pretjerivati jer ako napravite sve idealno moglo bi se dogoditi i iznenađenje i neugodan događaj zvan Over optimizacija a o tome ćemo u jednom od naših postova više.

Također ukoliko ovaj segment ne možete sami riješiti slobodno nas kontaktirajte i zatražite da vam ponudimo našu uslugu sređivanja i brzina učitavanja web stranica će biti naš posao a vaše zadovoljstvo.

Brzina učitavanja web stranica
4.2 (83.33%) 12 votes

Comments are closed.