Facebook oglašavanje-Oglasi prema ciljanim kupcima

Facebook OglašavanjeFacebook oglašavanje i postavljane oglasa na ovu društvenu mrežu omogućava vam izuzetno kontrolirano oglašavanje te targetirano po vašim željama i s cijenama koje određujete u cijelosti sami. Facebook oglasi su mogućnost da u potpunosti sami odlučite kome i kako ćete pokazati vaš facebook oglas i tako dovesti na vaše web stranice ciljano publiku koju će zanimati to što vi nudite.

U odnosu na Google Adwords oglašavanje ova vrsta oglašavanja ili Facebook oglašavanje daje vam znatno povoljnije opcije oglašavanja i korištenja facebook prostora za vaše marketinške kampanje daleko povoljnije nego Google Adwords oglasi.

Facebook oglašavanje i oglasi mogu postati9 vaš način oglašavanja u roku 24 sata a dovoljno je samo da nas kontaktirate i dogovorite s nama kontakt razgovor na kojem ćemo vam sve pojasniti i s vama dogovoriti Facebook oglašavanje po najpovoljnijim uvjetima za vas.

Facebook oglašavanje-Potpuna kontrola oglasa

Kada postavite vaše Facebook oglase imate mogućnost potpune kontrole kako kod izrade Facebook oglasa tako i kasnije za izmjene i praćenje učinka oglasa te eventualne korekcije a također i izmjene cijene i troškova te zaustavljanje oglasnih kampanja kada vi to poželite.

Facebook oglašavanje i oglasi vam daju mogućnost da vrlo precizno odredite gdje i kako želite da se vaši oglasi poslužuju i kome prema zemlji, gradu dobi korisnika facebook servisa i mnogim drugim faktorima.

 Facebook oglašavanje Cjenik

Cijene za Facebook oglašavanje ne postoje jer u biti vi određujete iznose za vaše kampanje te dnevne limite i cijenu klika po preporuci za facebook oglašavanje i vi sami možete oglašavati već od 100,00 Kn na dalje.

 Facebook oglašavanje su samo jedna u nizu naših usluga a sve što vas zanima vezano uz ovu vrstu marketinga i oglašavanja slobodno nas kontaktirajte s naših kontakt stranica i pitajte neobavezno sve što vas zanima uz Facebook oglašavanje.

 

Facebook oglašavanje-Oglasi prema ciljanim kupcima
Ocjeni ovaj post

Comments are closed.