Google mjesta-Google places vode do vas

Google mjestaJednostavno ne smije vam se dogoditi na Google mjesta ne prijavite vašu djelatnost jer usluga  Google mjesta je jedan u nizu alata Google servisa koji  vam može donijeti mnogo dobroga u rangiranju i pronalaženju vaše web stranice i djelatnosti na Internetu te u samom SEO postupku i optimiziranju stranica. Sam postupak prijave i autorizacije za Google mjesta je podosta kompliciran no ne previše i možete ga sprovesti sami ili kontaktirati nas da za potrebe vašeg poslovanja otvorimo za vas Google račun i izvršimo postavljanje Google mjesta za vašu firmu i djelatnost.

Što su Google mjesta ili Google Places

Jednom kada svoju djelatnost prijavite s vašim web stranicama na Google mjesta tada će vam Google poslati poštom autorizacijski kod za Google mjesta za potvrdu. Kada taj kod dobijete i potvrdite vaše Google mjesto nakon par dana postat će vidljivo u pretrazi ostalim članovima Google zajednice i korisnika servisa a i svima ostalima.

Kako i gdje Google mjesta

Gdje i kako vas mogu pronaći kroz ovaj alat Google mjesta ? Jednostavnom pretragom Google karti korisnici koji kroz Google karte vrše pretrage pronaći će i vaše mjesto s opisom te će moči pogledati detaljnije informacije o vašem poslovanju kroz vaše Google mjesto.

Primjer Google mjesta

Pogledajte primjer Google mjesta za jednu od naših djelatnosti u unutar poslovanja firme bendin d.o.o  https://plus.google.com/102582113116690586343/about?gl=hr&hl=hr
Kako je postupak postavljanja vaše djelatnosti na Google mjesta dosta zahtjevan ako za vaše poslovanje želite prijavu i autorizaciju te kompletan postupak otvaranja Google računa i Google mjesta a k tome i povezivanje s vašim stranicama možete nas slobodno kontaktirati u svezi ove ponude.

Prijava na Google mjesta i otvaranje vašeg Google korisničkog računa te autorizacija i povezivanje s vašom stranicom je naš posao a vaše zadovoljstvo a za vas ćemo to napraviti kvalitetno i brzo te će vas ostali korisnici vrlo lako pronaći u pretragama za Google mjesta i svakako će porasti promet na vašim web stranicama za vaše poslovanje.

Google mjesta ili eng. Google place naručite već danas da bi sutra bili vidljivi u pretrazi a za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte u svezi izrade Google mjesta..

Google mjesta-Google places vode do vas
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.