Google Panda-Update

Google PandaGoogle Panda je zasigurno već svima poznata i njezin učinak na rangiranje stranica. Mnogi vlasnici stranica osjetili su kako to izgleda kada google panda navrati i shvati da su vaše stranice upravo za pandu i ode promet dole.

Google panda je ako još niste sasvim s time i na tome što je zapravo jedan od algoritama koji se sve češće spominje kada je u pitanju seo optimizacija stranica. Naime Google panda ne voli web SPAM i najviše od svega odnosi se na anchor tekst pod kojim se nalazi vaš link na raznim stranicama.

Prije samo godinu dvije unazad jasno je bilo da puno ulaznih linkova s anchor tekstom vaše ključne riječi donosi visoke pozicije. I nema tko to nije koristio ali sada je tome kraj i to vas može koštati i te kako gubitka pozicije na tražilicama nastavite li tako dalje.

Panda je tu neki mu se vesele jer bi trebao spriječiti web SPAM i donijeti onima drugima koji marljivo rade rezultate a one koji pokušavaju na brzinu srušiti na dno. No da li je tome baš tako vidjet ćemo jer već sada nisam previše siguran u sve to.

No uglavnom kako biste znali kada je bio i kada će biti  opet ovdje na ovim stranicama vam donosimo preciznije datume Google Panda updatea ili povratka Google pande da biste znali kada je opet napad ove opasnosti za vaše web stranice ako niste bili dobri.

 

Točni datumi Google Panda updatea

  • Google Panda 3.2 – oko 15.1.2012.,
  • Google Panda 3.3 – oko 26.2.2012.,
  • Google Panda 3.4 – oko 23.3.2012.,
  • Google Panda 3.5 – oko 19.4.2012.,
  • Google Panda 3.6 – oko 27.4.2012.,
  • Google Panda 3.7. – oko 8.6.2012.,
  • Google Panda 3.8. – oko 25.6.2012.

Google Panda-Kako popraviti problem linkova

Ako vas je već Panda osakatio ostaje vam da se odmah bacite na posao ako to već niste i popravite stvari koje ne valjaju ili linkove i anchor tekst na njima da bi bio prirodan a ne kao do sada postavljen na ključnu riječ.

Google Panda vas je masakrirao i što sada ? Nije ništa strašno pogledajte primjer kako popraviti problem linkova izazvan pandom a također imate i mnoge druge sadržaje na Internetu koji jasno govore kako popraviti google panda problem i riješiti se da opet završite na dnu.

Google Panda-Update
Ocjeni ovaj post

Comments are closed.