Radio reklame i reklamiranje-Put do novih kupaca

Radio reklameRadio reklame su samo jedan u nizu od vidova marketinga i oglašavanja te zbližavanja vaših usluga i proizvoda sa vašim potencijalnim kupcima. Ukoliko želite da takav potencijalni kupac zna za vas i vašu ponudu radio reklama je zasigurno jedan od načina da djelujete na tržište unutar prostora u kojem djelujete. Usluge koje vam možemo ponuditi vezane uz radio reklame nisu samo ono što možete dobiti bilo gdje. Mi vam možemo uz pojedinačne radio reklame ponuditi i objave takvih reklama na 3 postaje istovremeno a za isti iznos što zapravo u paketu od 15 radio reklama daje 45 emitiranja za isti iznos.

 

Radio Reklame na lokalnim radio postajama

Radio reklame i mogućnost reklamiranja putem radio stanica dodatno može biti izuzetno interesantna kada vam možemo ponuditi da za istu cijenu dobijete određeni broj reklama i to ne na jednoj već na nekoliko najviše slušanih radio postaja u Zagrebu i okolici.

Trenutno u našoj ponudi radio reklama koje možemo ponuditi našim klijentima su reklame za Zagreb i okolicu u dosegu emitiranja i slušanosti programa na kojima se iste reklame vrte..

Posebna pogodnost za zakup takvih reklama u vidu emitiranja na radio postajama koje su izuzetno slušane daje dodatno čar s time da se vaša reklama za isti iznos uplate vrti 15 puta i to na nekoliko različitih radio postaja u vremenu kako vi želite i kada smatrate da to vama najbolje odgovara. Imamo ponude koje jednostavno ne smijete propustiti već od 3000,00 Kn za 15 emitiranja na 3 Radio postaje što je 45 emitiranja za nekih 3000,00 Kn

Radio reklame u takvim paketima na tri postaje istovremeno:

I vi možete imati takvu radio reklamu za vaš posao a osim toga postoje mnogi paketi emitiranja a za sve ostale varijante slobodno zatražite ponudu i razgovor jer kod nas ćete dobiti sve što vama treba za marketing na ovaj način.

Radio reklame-Cjenik

Cjenik radio reklame kao i ponudu možemo vam dostaviti za vaš konkretan upit vezan u radio reklame tj broj emitiranja, dužinu reklame i trajanje emitiranja radio reklame. Ovo su faktori za cjenik radio reklame i postavljanje ponude a mi vam tu možemo ponuditi već od 1500,00 kn mogućnost reklamiranja putem radio postaja i objava minimalno 15 objavljivanja na nekoliko lokalnih radio postaja.

Dobra složena i postavljena radio reklama je vaš put do novih kupaca i korisnika a mi smo tu da vam pomognemo i pokažemo sve opcije te predložimo najbolje za vas i vaše potrebe vezane uz radio reklame.

Radio reklame i reklamiranje-Put do novih kupaca
5 (100%) 1 vote

Comments are closed.